EXCLUSIV: Pictoriale sexi cu doamna directoare

Aceasta neagă că ea ar apărea în respectivele fotografii

 DDDD
Se numește Adrieana Tărtăreanu și este directoarea Școlii generale cu clasele I-VIII, din Jegălia, județul Călărași. Ocupă această funcție din data de 1 martie 2015. Este profesoară de limba română.
Grup sanitar inutil
S-a făcut remarcată prin faptul că, în cursul anului trecut, a amenajat, pe bani publici, un grup sanitar, în valoare de 15.000 de lei, conform devizelor. În schimb, sunt date conform cărora respectivul grup sanitar, amenajat într-o anexă a unității de învățământ, a avut un cost final de 25.000 lei. Asta în vreme ce grupul sanitar folosit de cei 500 de elevi se afla în curtea școlii, arătând într-o stare deplorabilă. Suma de un sfert de miliard de lei vechi a fost cheltuită absolut inutil câtă vreme Școala cu clasele I-VIII Jegălia a intrat într-un proces de reabilitare totală, cu bani provenind de la Uniunea Europeană. La acest moment, sunt amenajate 10 grupuri sanitare, inclusiv pentru elevi, situate în interiorul unității de învățământ.
Gresie și faianță
Situația de la această școală este una extrem de tensionată, datorată, din datele noastre, comportamentului directoarei Adrieana Tărtăreanu. Este acuzată că și-a însușit mai multe bunuri din școală, printre care materiale de construcții, dar și produse de placare a pereților și pardoselilor, în fapt gresie și faianță. Chiar în cursul zilei de 22 ianuarie 2016, s-a cerut înlocuirea acesteia din funcție. În plus, câteva pictoriale sexi ale directoarei Tărtăreanu circulă prin intermediul sistemelor de stocare a datelor. Aceasta s-a lăsat fotografiată în ipostaze fierbinți, în compania unui bărbat, cel mai probabil în camera unui hotel. Pozele sunt în posesia profesorilor de la Școala cu clasele I-VIII Jegălia și circulă prin intermediul adreselor de e-mail sau prin intermediul mediilor de stocare, P.C.-uri, CD-uri sau DVD-uri. Unul dintre acesta a fost pus și la dispoziția redacției noastre.

Directoarea spune că nu e ea
Contactată, directoarea Adrieana Tărtăreanu neagă că ar avea vreo legătură cu femeia prezentă în respectivele fotografii. Aceasta apare în ipostaze incitante. “Nu știu despre ce fotografii vorbiți. Nu am fost niciodată la vreun hotel și nu m-am lăsat fotografiată în astfel de ipostaze.” Afirmă că nu are relații amoroase cu un bărbat cu mustață, care fumează țigări fine.
Mariean și Adrieana

 

tud44Bărbatul care apare alături de blonda surprinsă în ipostaze indecente, conform unor surse, este nimeni altul decât consilierul local călărășean Mariean Tudor. Este membru al Uniunii Naționale pentru Progresul României. A candidat, pentru un loc în Consiliul Local Municipal Călărași din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu. Conform ultimei delarații de avere, are o casă în satul Ceacu, comuna Cuza Vodă, achiziționată, prin cumpărare, în anul 2006. În cursul anului 2012, a moștenit o altă casă, în municipiul Călărași. Deține un autoturism Volkswagen, cumpărat în 2001. Lucrează la Ecoaqua SA, în postul de dispecer. E vicepreședinte al Uniunii Naționale pentru Progresul României. Contactat de publicația noastră, acesta a spus doar atât: “Nu doresc să comentez”. Consilierul amorez este însurat și are doi copii.

 

Reacția Inspectoratului Școlar

 

Prof. dr. Constantin Tudor, șeful Inspectoratului Școlar Județean Călărași, s-a arătat surprins de faptul că, în mediul local, la Școala cu clasele I-VIII Jegălia, printre elevi și profesori, circulă astfel de pictoriale sexi cu directoarea instituției, Adrieana Tărtăreaanu. Acestea au ajuns, iată, și în posesia noastră, tot prin intermediul cadrelor didactice de la Jegălia. Afirmă că, în situația dată, aceasta nu va mai putea rămâne la conducerea acestei școli. Inspectoratul Școlar Județean Călărași va declanșa o anchetă care să stabilească motivele care au dus la distribuirea unor astfel de fotografii cu directoarea Școlii cu clasele I-VIII Jegălia. Prof. dr. Constantin Tudor spune că situația din școala respectivă, în acest moment, este una extrem de delicată și că nu i se pare normal ca niște fotografii, de o astfel de factură, să circule, pe medii de stocare a datelor sau pe alte forme de comunicare, printre elevi și profesori. Nimeni nu știe cum au ajuns fotografiile respective în posesia elevilor și a cadrelor didactice din Jegălia.

 

Sinucidere

 

Într-o zi de sâmbătă, la data de 29 septembrie 2012, Costel Tărtăreanu, șoțul directoarei Adrieana Tărtăreanu, a decis să-și pună capăt zilelor. După o ceartă cu aceasta, Costel Tărtăreanu s-a urcat la volanul unui autoturism Aro și nu s-a oprit cu el decât în apele brațului Borcea. A fost scos după mai bine de două ore de la producerea tragediei, de pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Borcea. Acesta a amenințat că se sinucide, după o ceartă aprigă avută cu soția Adrieana Tărtăreanu. Costel Tărtăreanu a fost găsit mort, chiar în interiorul autoturismului Aro, cu care a intrat în apele brațului Borcea.