Belciugatele: Viceprimar bătut şi alergat cu scaunul, la serviciu. Scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere ale primăriei / Video

Viceprimarul din Belciugatele a fost lovit cu pumnul şi alergat cu scaunul, la serviciu. El susţine că agresorul e nemulțumit că nu mai primește lucrări pe bani publici. Scandalul a fost filmat de camerele de supraveghere ale primăriei, iar România TV a realizat un material exclusiv.

Eram  la birou, iar el a venit, era destul de nervos. La un moment dat a ridicat scaunul să-mi dea în cap, se vede în filmare. A ieșit afară, iar afară a-nceput din nou să înjure. Lovitura de la el am primit-o când eram lângă. Acest individ a avut niște lucrări date de primărie cu școala, cu deszăpezirea, unde nu și-a făcut treaba! Încearcă prin tot felul de variante să mai obțină ceva sau răzbunare!“, a spus viceprimarul Gabriel Gurlui, pentru România TV. În ciuda imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, agresorul susține că e o victimă a incidentului, el fiind de fapt victima.