Acasă | EXCLUSIV | Sohatu: A intrat să cumpere pâine, iar patronul a sărit să o violeze / Video

Sohatu: A intrat să cumpere pâine, iar patronul a sărit să o violeze / Video

image_pdfimage_print
APDSC DIGITAL CAMERA
APDSC DIGITAL CAMERA
A fost trimisă de tată să cumpere pâine, de la magazinul din sat, iar patronul, în vârstă de 63 de ani, a luat-o cu forța și a dus-o în grupul sanitar, cu gândul să o violeze. Acest lucru i s-a întâmplat unei minore, de 14 ani, din satul Sohatu, județul Călărași.

Închisă în grupul sanitar

Bătrânul agresor sexual se numește Colgiu Stănică și are un magazin sărăcăcios, undeva la marginea satului. Fata se numește Țângună Georgiana Alina, are 14 ani și provine dintr-o familie destrămată. Nu este mai înaltă de 1,40 metri. Este o mână de om. Este elevă în clasa a VIII-a, la școala din localitate. Tatăl acesteia ne spune că, după ce fata a scăpat din mâinile bătrânului, acesta a amenințat-o. „I-a spus că, dacă spune cuiva, o rupe cu bătaia”. Fata are curajul să meargă la locul agresiunii. A intrat în magazin, cu intenția să cumpere pâine, iar patronul a luat-o și a dus-o într-o încăpere din spatele acestuia, unde se află și un grup sanitar. „M-a luat de gât și m-a băgat în baie cu forța”. Fata povestește că bătrânul pedofil a vrut să-i dea pantalonii jos. O mângâia pe sâni și pe fund. A scăpat într-un moment de neatenție al bătrânului, în magazin intrând un client. Ușa nu a fost zăvorâtă. „A intrat o femeie în magazin și mi-a spus să stau acolo, să nu mă mișc”.

Pedofilul recunoaște

În magazin se află și nurorile patronului. Și ele știu de apucăturile acestuia. „Am auzit ieri că s-a întâmplat”. S-a petrecut totul la prima oră a dimineții, la ora 8:00. Colgiu Stănică, într-o convorbire telefonică purtată cu tatăl minorei agresate sexual, recunoaște fapta. „Eu nu ți-am zis?! Vii la mine, stăm de vorbă!” Patronul de magazin sătesc recunoaște tentativa de viol: „Ei, a fost așa, eu știu ce-o fi fost?! Nu știu ce-a fost. A fost ce-a fost!” Afirmă că urmează să-l cinstească pe tatăl minorei și că așa se vor rezolva lucrurile. Puși față în față, tatăl fetei și agresorul, Colgiu Stănică spune că el i-a dat bani acestuia să-și crească fata. „Aoleo, și ce i-am făcut? A fost încuiată? Păi de ce a stat, a fost încuiată?”, este reacția acestuia. De la Inspectoratul Județean de Poliție Călărași, prin purtătorul de cuvânt, agent șef adjunct Florentina Dobre, ni se comunică faptul că în acest caz se fac cercetări cu privire la comiterea infracțiunilor de tentativă de viol și agresiune sexuală.

Ultimă oră:

Prăduială la sarmale: Casele bătrânilor de la azilul din Călărași ajung în proprietatea directorului / Video

Bătaie de joc, pe bani publici, la Căminul pentru Persoane Vârstnice Antim Ivireanu, din Călărași. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sohatu: A intrat să cumpere pâine, iar patronul a sărit să o violeze / Video

de Marin BADEA