Acasă | ACTUALITATE | Poliția mereu veselă: A furat pavele și s-a ascuns la psihiatrie, pentru că are lombosciatică / Video

Poliția mereu veselă: A furat pavele și s-a ascuns la psihiatrie, pentru că are lombosciatică / Video

image_pdfimage_print

tafturA fost prins la ciordit pavele și a ajuns pe secția de psihiatrie a spitalului Județean de Urgență Călărași. Este vorba de comisarul de poliție Viorel Taftur, angajat în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Călărași.

Polițist alergat de polițiștii locali

A fost surprins de o echipă a Poliției Locale Călărași, ne spune Gabriel Vrânceanu, director adjunct al acestei instituții. Evenimentul a avut loc în noaptea de 22 spre 23 octombrie 2016. Polițiștii locali, aflați în patrulare pe raza municipiului Călărași, au depistat, pe strada Progresul, în dreptul Sălii Polivalente, un autoturism Peugeot, cu numere de înmatriculare de Bulgaria, oprit neregulamentar. „Inițial, aceștia au oprit pentru a-i atrage atenția conducătorului auto să respecte prevederile legale în ceea ce privește oprirea mijloacelor de transport pe domeniul public.” În mașină nu se afla decât o singură persoană, aflată pe locul din dreapta șoferului. Polițiștii locali l-au așteptat pe conducătorul auto, dar pasagerul a trecut la volan și a fugit cu mașina. „Polițiștii locali au procedat la urmărirea acestuia pe raza municipiului.” Mașina a fost abandonată pe strada Cornișei. S-a sunat la 112. Gabriel Vrânceanu afirmă că, ulterior, angajații IPJ Călărași au declarat că în autoturismul abandonat au găsit pavele folosite la placarea trotuarelor, de pe strada Progresul.

Comisarul furăcios e angajat al IPJ Călărași

Viorel Taftur, comisar de poliție, este cunoscut ca un învederat consumator de băuturi alcoolice. În cadrul IPJ Călărași, câștigă, anual, suma de 41.231 lei, rezultând o medie lunară de 3.436 de lei drept câștig salarial, bani proveniți din taxe și impozite. Pe Viorel Taftur l-am găsit internat pe secția de psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Călărași. A ajuns aici la câteva zile după ce a fost prins la furat. Versiunea acestuia este că, în acea seară, i-a fost furată mașina și că după asta a găsit-o cu pavele în ea. În tot acest timp, Viorel Taftur, în cadrul IPJ Călărași, figura ca fiind în concediu medical. „Așa le-am găsit, în mașina mea!” De la IPJ Călărași, în schimb, prin Florentina Dobre, purtător de cuvânt, nu ni s-a comunicat decât faptul că în cauză se intrumentează un dosar, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași. „Pentru detalii, vă rugăm să luați legătura la parchetul local.” Nu e prima dată când reprezentanții IPJ Călărași adoptă o astfel de poziție, refuzând să comunice date despre evenimentele negative în care sunt angrenați angajați ai acestei instituții. Florentina Dobre a refuzat inclusiv să ne spună și faptul că Viorel Taftur, la data comiterii faptei, era angajat al IPJ Călărași.

Bere la sticlă și țapțarap

Viorel Taftur are domiciliul în municipiul Călărași, strada Stadionului, nr. 44. Vecinul acestuia știe că Taftur își renova casa și că un șir de pavele era pus în spatele casei, ca o alee. A scos pavelele imediat cum a fost prins la furat. La colț, alte vecine îl știu cu apucături vesele: bea bere, la sticlă, în mod regulat. Făcea chefuri renumite! În plus, are obiceiul să miște din mâini, ca și când ar da cu jula: „Era cu țapțarapul! Ce să facă, domnule, dacă e la locul ăla?” Adică e uzual ca orice om care ajunge polițist să se și apuce de furat. Pe stradă, e cunoscut ca un cal-breaz. „Era bun să mănânce de la altul, dar de la el nu!” Ultimul spectacol dat de acesta este de acum câteva zile, când i-a venit amanta la poartă, cu un taxi. „A venit aia. El nu știa… Cășunase pe taximetrist, că să-l bată p-ăla, să-i dea în mașină lu’ ăla, că de ce ai adus-o?… Domnule, să dea cu pietre în mașina!” După ce a fost prins la ciordit pavele, concluzia e una singură: „Cred că face depresie și mai mare la șocul ăsta!” Vecinele sunt de părere că acesta se internează doar pentru a scăpa de răspunderea penală, sub pretextul că suferă de afecțiuni psihice. Chestionat în acest sens, Viorel Taftur spune că suferă de lombosciatică.

Ultimă oră:

România reală, dincolo de birouri: Spiderman a luat ciuperci

La data de 19 ianuarie a fost arestat Marius Iordache, în vârstă de 43 de …

3 Comentarii

  1. Nu stiu cine a fost cel care intervieva doamnele, dar e clar ca este o facatura.
    Daca le spuneati la cucoanele alea si ca ar fi violat o extraterestra, ar fi avut de comentat, cum ca ar fi auzit ele asa ceva, candva.
    Dar, deontologia profesionala, e pentru altii, noi indicam raspunsuri si dupa aia comentam.
    De cacat sunteti!

  2. Draga euoo.com, tin sa te anunt ca ceea ce s-a spus despre acest betivan notoriu, este adevarat. Daca nu stii despre ce este vorba nu te baga . Le este si imi este vecin- o scursura de om , beat in orice moment al zilei, fara scrupule si care face de rusine, din nou, IPJ Calarasi.

  3. Acum nu se mai aude nimic de acest impostor , tot la spital este? Parchetul a deschis un dosar penal sau il acopera? Nimeni nu este mai presus de lege! A gresit sa plateasca! Sa ajunga in fata justitiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poliția mereu veselă: A furat pavele și s-a ascuns la psihiatrie, pentru că are lombosciatică / Video

de Marin BADEA